Sadece GENÇLERBİRLİĞİ Bize Yeter!

90 yaşına basmasına aylar kalan Gençlerbirliği’nin adına bir “ticarethane” isminin eklenmesi mevzu geçen yıl gündeme gelse de taraftarın tepkisi ile rafa kaldırılmıştı. Ama bu yıl daha güçlü bir şekilde yeniden gündeme getiriliyor. 16 Temmuz’da düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul’da isim değişikliği görüşülecek.

Bu değişikliğe karşı çıkmanın aynı zamanda her geçen gün futbolu biraz daha ele geçiren Endüstriyel Futbol’a da karşı çıkmak olduğunu bilen Gençlerbirlikliler bir yandan imza kampanyası yürütüyorlar bir yandan da seslerini duyuracak projelere imza atmaya çabalıyorlar. Bu projelerden birini de geçen cumartesi günü Gençlerbirlikli yönetmen Kutay Yeşilöz hazırladı ve yayınladı.

“Yeşilöz, Sadece GENÇLERBİRLİĞİ Bize Yeter!” diyerek paranın 90 yaşındaki isimlerini ele geçirmesine isyan eden Gençlerbirliklilere, Gençlerbirliği’nin ve isminin onlara neler ifade ettiğini sordu, onlar da anlattı…

Buyrun;

Destek olmak için;

İmza kampanyası: http://imza.la/sadece-genclerbirligi-bize-yeter

Twitter: #SadeceGenclerbirligiBizeYeter

“Sadece GENÇLERBİRLİĞİ Bize Yeter!” üzerine bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.