Lindt – Excellence – Intense – Pear (%48 Kakaolu Yoğun Armut)

3. Hollanda seferinin sonuncu ganimetlerinden olan Lindt’in en sevdiğim “yoğun” serisine ait %48 kakaolu, armutlu ve badem parçacıklı çikolatası, serinin diğer ürünleri gibi, kokusu, tadı ve lezzetiyle oldukça başarılı bir çikolata…

Not düşmekte fayda var; Hollanda’dan aynı serinin bir başka ürünü olan incirliyi de denedim ama garip bir şekilde incir çekirdekleri dışında incir tadı almadığım için beğenmedim ve bloga yazmamaya karar verdim.

“Lindt – Excellence – Intense – Pear (%48 Kakaolu Yoğun Armut)” üzerine 2 yorum

  1. Bence beğenmediklerini de nedeniyle birlikte yazman da fayda var. Böylelikle blogu okuyanlar aynı ürünü alıp almamak konusunda bilgi sahibi olabilirler.

    1. O da bir düşünce ama çok fazla çikolata deniyorum ve sevmediklerimi de yazarsam çok fazla post olur 🙂 Şaka bir yana amacım aslında kendime not düşmek yani mesela yarın bir gün bir yerde rastlarsam dönüp bakıyorum blogda varsa hemen alıyorum. Bu tarz yararları oluyor benim için…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.