Lovechock – Almond & Mulberry Organik Raw Cacao and Vegan Mylk (Badem ve Dutlu, Vegan Fındık Sütlü, Ham Kakaolu Organik Çikolata)

Lovechock – Almond & Mulberry Organik Raw Vegan Mylk (Badem ve Dutlu, Vegan Sutlu Ham Organik Cikolata)

İşte bu gerçekten de ilginç bir çikolata. Hem ham kakaolu, hem organik, hem veganlara uygun hayvansal olmayan sütlü, hem ambalajı %100 geri dönüştürülebilir, hem de dutlu.

İlk ısırıkta fark edebileceğiniz gibi çikolata, ham kakaodan yapıldığı için bildiğimiz çikolatalar gibi ağızda kolay erimiyor. Ama bir süre ağızda tutup ardından ufak ufak çiğnemeye başladığınızda, dut ve bademin eşliğinde çok güzel ve leziz bir tat almaya başlıyorsunuz.

“Milk” diye okunan “Mylk”, ortaçağda hayvansal olmayan süt ürünlerini ifade etmek için kullanılan bir kelime. Çikolatada da kullanılan ve daha çok veganların ya da süt ürünleri tüketemeyenlerin tükettiği “mylk” en basit anlamıyla, 8-12 saat suda bekletilmiş ham fındık, badem ya da kajunun süzüldükten sonra tekrar su ekleyerek blenderden geçirilip süzülmesiyle elde ediliyor.

Çikolatanın kutu tasarımı, iç yüzeyinde yer alan çizimler ve çikolatanın şekli de çok başarılı.

Ayrıca ürün, ilk yediğim dutlu çikolata olma özelliği taşıyor.

Kutunun iç bölümünde şunlar yazıyor: “Lovechock aşktan doğdu. Laura, Meksika, Brezilya ve Ekvator seyahatleri sırasında kutsal bitkilerin bilgeliğinden ilham aldı. Ham kakaonun sihirli güçlerine âşık oldu ve aşkı yaymaya karar verdi. Amsterdam’a döndü, kendi ham çikolatalarını yaptı ve kısa bir sürede arkadaşları daha fazla istemeye başladı. Böylece “Aşk çikolataları” Lovechock doğdu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.