40kisi.com’da Canlı Olarak Yayınlanan Fuat Çapa Röportajı

Fuat Capa, Erdem Ceydilek, Mehmet Ali Cetinkaya, 40kisi_com

5 Nisan 2013 cuma günü, Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ile 40kisi.com’da canlı olarak yayınlanan bir röportaj gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Erdem Ceydilek‘in yaptığı röportaja ben de “yardımcı sunucu” olarak katıldım. Aklımızdaki bazı sorular dışında genelde taraftarların canlı olarak sorduğu sorular Fuat Çapa’ya yönetildi. O da cevap verdi…

Mesela, “Gençlerbirliği’ndeki hayaliniz ne?” sorusuna Çapa, “Bizim gibi takımlar un alıp, ekmeği yapmazsa sıkıntı yaşar. Biz fırından ekmek alamayız. Gençlerbirliği’nin bugün kasasında para var. Gençlerbirliği bu sezon gibi 2-3 sezon para harcasa parasız kalır. Altyapıya kesinlikle önem verilmesi lazım. Onu sağlarsanız altyapıdaki oyuncuları daha iyi motive edebilirsiniz.” diye yanıtladı.

Vleminckx ile ilgili durum ne?” diye soruldu, “Kararı Gençlerbirliği verecek. Zaman azalıyor. 15’ine kadar son sözün söylenmesi lazım” dedi.

Bunlar dışında birçok soru soruldu, işte bunlardan bazıları;

– Elazığspor maçının ikinci yarıdaki geri çekilmesi ile ilgili eleştirilere ne diyorsunuz?

– Altyapıdaki birlikte oynama alışkanlığı neden A takıma yansımıyor?

– Birçok futbolcu takımdan satılıyor. Bu doğal karşılanıyor. Giden futbolcuların yerine dışarıdan değil de altyapıdan futbolcu yerleştirilemez mi? Bu denge nasıl korunabilir?

– Bize biraz Vleminckx’i anlatabilir misiniz?

– Atabey gibi gençleri ne zaman göreceğiz.

– Gençlerbirliği’nde transferleri kim yapıyor?

– Ankara ile ilişkiniz nasıl?

– Gençlerbirliği’nin Wenger’i olmak ister misiniz?

– Elimizde aynı ülkeden çok fazla oyuncunun olması sizce sıkıntı mı?

– Bu takımda kimleri görmek isterdiniz?

– Hep geçen haftayı, önümüzdeki maçı konuşuyoruz. Biraz da orta-uzun vadeyi konuşalım. “Gençlerbirliği, Arsenal veya Dortmund’u örnek almalı” diyorsunuz. Peki, Gençlerbirliği bunu başarabilmek için nereden başlamalı? İlk adımda ne yapmalı?

Fuat Çapa’ya ne sorulmuş, o ne cevap vermiş. Buyurun;

40kisi.com’un bundan önceki tüm yayınlarını görmek ve izlemek için: 40kisi.com/yayınlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.