Jasmine Becket-Griffith (1979-)

Kendi sitesinde belirttiğine göre, 1997’den bu yana çizim yapan, tüm zamanını resim çizerek değerlendiren, arta kalan çoğu zamanda sanat sohbetleri ya da şovlarda geçiren, arta arta kalan zamanda dolaşmayı ve ailesi ile zaman geçirmeyi seven, evli, vejeteryan Jasmine Becket-Griffith, kendi deyimi ile free-lance ve self-employed (herhangi bir yere bağlı olmadan kendi işini yapan) sanatçı, peri, fantezi ve gotik çalışmaları ile tanınıyor. Kendi yarattığı yuvarlak suratlı, büyük yuvarlak gözlü, uzun saçlı periyi anime tadında bol renkli ve etkileyici bir şekilde resmeden Jasmine’in çalışmaları birçok platformda (kitap, tablo, dövme, oyuncak, giyisi vs) ve disney’in bazı projelerinde kullanılıyormuş.

Gördüklerim arasındaki en favori resmim bu…

Çalışmaların ilgimi çeken yanı ise ilk bakışta bunları bilgisayarda çizildiğini düşünmeme rağmen sonradan çoğunun tuvale çizildiğini öğrenmem oldu. Resimlerin binlerce olması da ilginç bir ayrıntı. Kendi sitesinde birçok takipçisinden aldığı “bu kadar resmi nasıl çiziyorsun” sorusuna cevaben de “çünkü tüm sürekli çiziyorum” diye cevaplamış… Garip ve masalımsı çalışmalar doğrusu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.