İstasyon Gençlerbirliği, Samsun

Istasyon Genclerbirligi, Samsun

Jarnana’nın (@asosyalkoyun) attığı twit ile adını duyduğum İstasyon Gençlerbirliği, 2008’de Samsun’da kurulan ve 2013-14 sezonunda Samsun 1. Amatör B Grubunda mücadele eden bir futbol takımı.

İsminin nereden geldiği konusunda bir bilgi bulamadım. Renkleri konusunda da net bir bilgi bulamasam da facebook sayfalarındaki maç fotolarından kırmızı-siyah olduğunu tahmin ediyorum. Ama logolarında ve eşofmanlarındaki mavi-beyaz renkler “acaba?” dememi sağlıyor.

16 Mart 2014 - Istasyon Genclerbirligi - Yakakent Denizspor

İstasyon Gençlerbirliği’nin facebook sayfası’nda takım kaptanının Yakakent Denizspor ile oynayacakları maçtan bir gün önce, 15 Martta yazdığı şu yazı, amatör futbolun güzelliklerini kanıtlamıyor mu?

“Dikkat dikkat kaptanınız yazıyor; futbolcu kardeşlerim ve arkadaşlarım sizlere yarın oynayacağınız maçta olamayacağımın bilgisini sunuyorum. Ama ben inanıyorum ki bu yürekler her ne olursa olsun saha da koca bir yürek olup sonuna kadar mücadele eden futbolculardır. Yöneticilerime, hocalarıma ve futbolcu koca yüreklere başarılar diler, saygılarımı ve sevgilerimi gönderirim.

NOT: iş için şehir dışına çıktığımdan aranızda olamıyorum.”

Eklenti Notu (27 Mart 2014): Yazıyı yayınladıktan sonra Alkaralar’ın Samsun temsilcisi Abreg Ç., takım renklerinin mavi-beyaz olduğu bilgisini verdi.

“İstasyon Gençlerbirliği, Samsun” üzerine 3 yorum

  1. Renklerle ilgili; facebook sayfasındaki bir gazete haberinde “mavi beyazlılar” lafı geçiyor.. 😉

    1. Evet mavi beyaz renkleri yeri geldi siyah firma giydik yeri geldi kırmızı ustune siyah cizgili ama hiç bir zaman mucaleden kaçmadık.. (İstasyon G.B. Futbolcusu Gökhan Öz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.