Athena ODTÜ Bahar Şenliği Konseri (8 Mart 2013)

Athena ODTU Konseri 2013 -2-

Athena’nın şarkı ve tarzlarını hep sevmişimdir. Ama bugüne kadar hiç konserlerine gitmemiştim. Geçen hafta Şükrü, 8 Martta ODTÜ Bahar Şenlikleri kapsamında konser vereceklerini söylediğinde gitmeyi düşünmüş, birkaç gün sonra Tuğberk ile konuştuktan sonra kararlaştırmıştım. Konser günü Tuğberk, Ozan ve Mehmet ile birlikte ODTÜ’nün yolunu tuttuk.

Athena ODTU Konseri 2013 -1-

Konserin yapılacağı stadyuma geldiğimizde saha içinden tribünlerin tamamen dolduğunu gördük. Bir süre sahnenin yanında çimlerde oturduktan sonra Athena sahneye çıkarken sahnenin önlerine geçtik.

Athena ODTU Konseri 2013 -3-

Konser başladığında doğrudan aklıma Temmuz’da Hakan ile beraber gittiğimiz Viyana’daki Rancid konseri geldi. Grubun canlı performansı ve vokal çok iyidi. Birçok şarkıda bol bol zıpladık hopladık eğlendik… Konserdeki tek handikap Şükrü’nün de konser öncesinde bahsettiği gibi Athena’nın son albümlerinden şarkı çalma ısrarıydı. Yoksa gerisi şahaneydi…

Athena – Öpücük (ODTÜ 8 Mayıs 2013)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.